Imagini percheziţii de amploare în Maramureș. Polițiștii răscolesc judeţul. Vezi ce caută…foto

Imagini percheziţii de amploare în Maramureș. Polițiștii răscolesc judeţul. Vezi ce caută…foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Cannabis și diferite sume în lei și valută confiscate la Sighetu Marmației în urma a șapte percheziții domiciliare.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În data de 03.08.2021, în baza delegarii procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureș împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al PF Maramureș și SPF Sighetu Marmației, cu sprijinul unui echipaj canin din cadrul DRV Cluj și a unui lucrător SAESP – IPJ Maramureș au organizat o acţiune constând în efectuarea a 7 percheziţii domiciliare – pe raza municipiului Sighetu Marmației şi punerea în executare a unui mandat de aducere.

Percheziţiile s-au efectuat într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, având ca obiect infracţiunea de trafic ilicit de droguri.

În fapt, s-a stabilit că pe raza oraşului Sighetu Marmației au acţionat mai multe persoane, care distribuiau droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, droguri de risc, sub formă de fragmente vegetale mărunțite, împachetate în folii de aluminiu aprox. 130 grame cannabis, 5 comprimate MDMA, 1,3 grame MDMA pulbere, țigarete confecționate artizanal, obiecte folosite la prepararea și cântărirea drogurilor, 59 de pachete țigări de proveniență ucraineană, 1 pistol tip revolver calibru 9 mm și un tub cartuș, 14.950 lei, 2.175 Euro, 7 telefoane mobile, o tabletă și un laptop.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşiri infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

Pentru documentarea activității infracționale s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor specializați din cadrul Direcției Generale Anticorupție.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.