Imagini percheziţii de amploare în Maramureș. Polițiștii răscolesc judeţul. Vezi ce caută…foto

Imagini percheziţii de amploare în Maramureș. Polițiștii răscolesc judeţul. Vezi ce caută…foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Astăzi, 26 ianuarie, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza județului Maramureș.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte de nerefuzat  Vacante 2021

Activitățile au avut loc în cadrul a două dosare penale, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă cu țigarete.

Pe parcursul activităților de documentare, investigare și cercetare penală efectuate până în prezent, au fost depistate și ridicate 115.200 țigarete, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 69.120 lei.

Totodată a fost a fost indisponibilizat un autoturism folosit la săvârșirea infracțiunilor, în valoare de aproximativ 25.000 lei.

La activitățile efectuate au participat și polițiști ai Poliției municipiului Sighetu Marmației, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Maramureș, echipaje mixte ale Grupei Canine și tehnicienii Serviciului Criminalistic.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cercetările continuă în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești în vederea identificării tuturor participanților la activitățile infracționale  și a tragerii acestora la răspundere penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.