IMAGINI POTOP în Vişeu de Jos. Precipitatiile torentiale au FACUT PRAPAD în LOCALITATE. 50 de gospodarii izolate

IMAGINI POTOP în Vişeu de Jos. Precipitatiile torentiale au FACUT PRAPAD în LOCALITATE. 50 de gospodarii izolate

Precipitatiile torentiale au condus la formarea de torenti și scurgeri pe versanti și creșterea debitelor paraului Bocicoel, respectiv, paraul Draguiasa, paraului Valea Morii si Valea Porcului in localitatea Viseu de Jos.
Șuvoaiele de apa formate pe versanti au transportat aluviuni (mal, pietris, bolovani) si s-au revărsat. Au fost afectate  un pod, 15 podete, drumuri comunale, strazi, ulite,, respectiv au fost colmatate santuri, rigole și priza de apa.
Nu sunt înregistrate victime sau persoane ranite. Prefectul Vasile Moldovan a fost informat despre situația existentă la nivelul unității administrativ-teritoriale. Pentru eliminarea efectelor negative produse de fenomenele meterologice au acționat personal și mijloace tehnice din cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență Vișeu de Jos.
Din datele comunicate de catre domnul primar Gavrila Simon este vorba de aproximativ 50 de gospodarii. Exista o punte pietonala in zona. Se lucreaza acum pentru deblocarea prizei de apa, iar apoi la refacerea podului rupt de viitura.60 de persoane sunt izolate
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.