IMAGINI VIDEO din momentul PRĂBUŞIRII unui AVION cu 58 de persoane la bord. Cel puţin 9 morţi-FOTO

avion_83981700Un avion cu 58 de pasageri la bord s-a prăbuşit în râul Keelung din Taipei (Taiwan). Cel puţin 9 persoane au murit.

Nouă persoane și-au pierdut viața, miercuri, după ce un avion al companiei TransAsia s-a prăbușit într-un râu în Taipei, cu 58 de persoane la bord, acesta fiind al doilea accident în care este implicat un aparat de zbor al companiei taiwaneze în circa șase luni, potrivit unor surse ale pompierilor, informează AFP.

Avionul avea la bord 53 de pasageri şi cinci membri ai echipajului. Dintre pasageri, 31 sunt turişti din China continentală, care cel mai probabil se întorceau acasă, întrucât multe persoane vin în Taiwan prin insulele Kinmen.

Avionul aparţine TransAsia Airways şi este un ATR72-600. 18 persoane au fost salvate, iar celelalte au rămas blocate în interiorul avionului, scrie presa locală.

Avionul, care efectua un zbor intern, s-a lovit de un pod rutier înainte de a se prăbuşi într-un râu din apropiere. Persoanele salvate au fost spitalizate. Serviciile de urgenţă încercau să vină în ajutorul celorlalţi pasageri, informează AFP.

Avionul ATR-72 tocmai decolase de pe aeroportul Songshan din Taipei şi se îndrepta către aeroportul din Kinmen, în largul coastei de sud-est a Chinei, a precizat Agenţia de ştiri taiwaneză Central News Agency (CNA).

Potrivit primelor informaţii difuzate de CNA, aeronava s-a prăbuşit după ce a lovit un viaduct.

Un post local de televiziune ETTV a difuzat o înregistrare video în care se vede că avionul este acoperit aproape în întregime de apele râului Keelung, din Taiwan.

Potrivit presei locale, câteva persoane au fost salvate şi trimise la un spital învecinat.

În iulie, 48 de persoane au murit după ce un avion aparţinând TransAsia Airways s-a prăbuşit în arhipelagul Penghu din Taiwan, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.