IMAGINI VIDEO. Un bărbat, de 31 de ani REŢINUT PENTRU ŞANTAJ cu materiale foto și video compromițătoare cu o tânără, de 17 ani

IMAGINI VIDEO. Un bărbat, de 31 de ani  REŢINUT PENTRU ŞANTAJ cu materiale foto și video compromițătoare cu o tânără, de 17 ani

Polițiștii  au reținut un bărbat care ar fi șantajat o tânără că va prezenta părinților săi materiale video și foto compromițătoare. Cel în cauză a fost surprins în flagrant delict de polițiști, în timp ce primea bani de la victimă.

La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Pârscov, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj.

Poliţiştii l-au surprins pe cel în cauză, în timp ce a primit 700 de lei de la o tânără, de 17 ani, din localitatea Cozieni.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 18 – 28 ianuarie a.c., tânăra ar fi fost ameninţată telefonic de acesta, în scopul de a – i remite o sumă  de  bani, pentru a nu  prezenta familiei sale mai materiale foto și video compromițătoare.

De asemenea, în urma unei percheziţii la domiciliul acestuia, polițiștii au ridicat un laptop cu mai multe materiale video, cu valoare probatorie.

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.