Implant dentar la un pret corect! Afla mai multe detalii despre costurile unui astfel de tratament

Implant dentar la un pret corect! Afla mai multe detalii despre costurile unui astfel de tratament

 Pretul implantului dentar este marea grija a majoritatii pacientilor care au nevoie de inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa. Fiind vorba despre o tehnica revolutionara de restaurare a danturii, implantul dentar are un pret ceva mai ridicat, comparativ cu solutiile clasice de inlocuirea a dintilor pierduti – si anume, puntile dentare. Cu toate acestea, avantajele unui implant dentar sunt net superioare, iar investitita este pe deplin justificata. Pentru a-ti face o parere despre cum stau cu adevarat lucrurile, citeste articolul urmator!

 De ce pretul unui implant dentar este mai ridicat decat cel al unei punti dentare?

Buna intrebare! Daca si tu te-ai intrebat asta, inseamna ca intr-adevar iti pasa de bugetul tau, in aceeasi masura in care iti pasa si de sanatatea ta orala si calitatea serviciilor de care urmeaza sa beneficiezi, nu? Asadar, in primul rand trebuie sa stii ca pretul unui implant dentar este ceva mai ridicat decat pretul unei punti dentare deoarece prima tehnica este minim invaziva, pe cand cea de-a doua presupune scoaterea nervului a celor doi dinti invecinati bresei dentare. Iar costurile cresc, evident, datorita tehnologiei mult mai avansate utilizate in procesul de implantare, care la randul ei este foarte costisitoare.

Atentie, insa! Atunci cand vorbim de pretul unui implant dentar trebuie delimitate costurile implantului propriu-zis fata de costurile celorlalte componente ulterioare: bontul protetic si coroana finala. Spre exemplu, un implant dentar INNO poate costa pana la 2.500 Lei, pe cand un bont protetic de aceeasi calitate poate costa doar 350 Lei.

Implantul reprezinta o radacina artificiala, sub forma unui surub din titan, care este inserata in structura osoasa a pacientului, in locul dintelui natural. Astfel, poate fi vorba de osul maxilar sau mandibular, inserarea facandu-se in arcada superioara sau inferioara, printr-o interventie chirurgicala extrem de minutioasa. Bontul protetic este puntea de legatura dintre surub si coroana din ceramica, ce urmeaza sa fie montate la aproximativ 6 luni de la operatie.

Pretul unui implant dentar mai poate varia, bineinteles, si in functie de complexitatea cazului. Pentru inlocuirea unui singur dinte, este recomandat sa apelezi la tehnica de ultima generatie One Day. Dar daca ai nevoie de refacerea unei intregi arcade, sistemul revolutionar Sky Fast&Fixed de la Bredent este solutia ideala. Iar in cazul unei restaurari complete a danturii, va fi nevoie de o dubla interventie Sky Fast&Fixed ce va creste, automat, costurile operatiei.

Estimativ, pretul unui implant dentar Sky Fast&Fixed de la Bredent, cu tot cu interventie, se ridica undeva la 3.000 Lei, iar o lucrare finala la nivelul mandibulei sau maxilarului este aproximativ 9.000 Lei. Nu in ultimul rand, in pretul unui implant dentar, pentru a face posibila inserarea sa, poate intra si o interventie suplimentara de aditie osoasa. Aceasta procedura este absolut necesara pentru pacientii care au osul nativ afectat, iar pretul ei incepe de la 1.200 Lei.

Pentru a-ti face o parere mai ampla despre ceea ce inseamna sanatatea orala la un pret corect, acceseaza site-ul Clinicilor Dr. Leahu si cu siguranta vei descoperi cel mai bun raport calitate-pret!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.