„Împreună cu borşenii pentru borşeni”: Timiş Ion Sorin, primarul în funcţie al oraşului Borşa, candidatul preferat al borşenilor în sondajele de opinie

13256474_480541825488847_8536000607402214796_n „Împreună cu borşenii pentru borşeni”: Timiş Ion Sorin, primarul în funcţie al oraşului Borşa, candidatul preferat al borşenilor în sondajele de opinie

În sondajele de opinie locale, Timiş Ion Sorin, candidatul PSD la Primăria Borşa, se află pe primul loc în ceea ce priveşte intenţia de vot a oamenilor.

La Borşa lupta pentru fotoliul de primar este tot mai acerbă. Partidele depun eforturi mari pentru a-l învinge pe actualul primar în funcţie, însă Timiş Ion Sorin câştigă în mod detaşat toate sondajele de opinie, la o diferenţa mare .

Conform ultimului sondaj efectuat săptămâna trecută, principalii candidaţi au înregistrat următoarele rezultate :

Timiş Ion Sorin, 55% din partea PSD

Timiş Traian Remus -13% din partea PMP

Timiş Petru -12%, din partea PNL

Nuţu Fonta- 9% , din partea UNPR

Mihali Maria -6%, din partea M10

sondaj

“Îmi doresc foarte mult să văd cum vor aprecia borşenii activitatea mea de până acum. La Borşa chiar e nevoie de fapte nu vorbe, anumite lucruri chiar se pot realiza cu bani puţini, cu spirit de gospodar.

Îmi cunosc foarte bine borşenii, cunosc aşteptările şi nevoile lor. Vreau să vin cu proiecte noi în faţa comunităţii, să îi am parteneri în rezolvarea tuturor problemelor pentru că eu cred că toate lucrurile bune se pot rezolva împreună cu borşenii pentru borşeni , adevăraţi gospodari”, a declarat Timiş Ion Sorin, actualul primar al oraşului Borşa.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.