Împuşcături la vot. Un bărbat de 30 de ani a fost împuşcat de un poliţist care păzea o secţie de votare. Vezi de ce?

Împuşcături la vot. Un bărbat de 30 de ani a fost împuşcat de un poliţist care păzea o secţie de votare. Vezi de ce?

Un bărbat de 30 de ani a fost împuşcat de un poliţist care păzea o secţie de votare din Prahova.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

UPDATE: Bărbatul din localitatea prahoveană Drăgăneasa, împuşcat în picior în curtea unei secţii de votare, sâmbătă seara, de un poliţist, după ce l-a atacat, este urmărit penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în prezent fiind internat sub pază la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Ea a precizat că a început urmărirea penală şi pentru un al doilea suspect, care este reţinut.

Mai multe persoane aflate în stare de ebrietate au intrat, sâmbătă seara, în curtea grădiniţei din Drăgăneasa, unde se află secţia de votare, şi au manifestat acte de violenţă împotriva poliţistului aflat în serviciu de pază.

„A fost nevoie de folosirea armamentului, iar unul dintre agresori, care se manifesta cel mai violent, a fost rănit şi se află la spital. În prezent se află în afara oricărui pericol. În sprijinul poliţistului a intervenit o grupă din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova, care a rămas în dispozitiv şi pe parcursul nopţii. Toţi agresorii au fost identificaţi, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina”, a afirmat, duminică, Monica Dajbog.

Aceasta a adăugat că, în cursul zilei, cercetările se vor extinde şi pentru ultraj şi atac asupra secţiei de vot.

„Totodată se continuă cercetările şi cu privire la alte şapte persoane pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a mai spus Dajbog.

Ştirea iniţială:

Întâmplarea nefericită a avut loc în secţia 523 din Drăgăneasca, amenajată într-o grădiniţă, scrie stirileprotv.ro. Beat, bărbatul de 30 de ani a aruncat în agentul de poliție cu o sticlă de băutură, după care chiar l-a atacat fizic pe agent în curtea grădiniţei. Sursa: romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.