În 26 mai, votaţi Oamenii care merită să fie europarlamentari

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a fost una atipică. În plină campanie electorală, și cei care s-au declarat și se declară prin deciziile luate anti Uniunea Europeană au devenit patrioți și europeni. Uitând că Uniunea Europeană nu ne-a înglobat cu forţa în structurile sale, nu ne-a adus cu forța la masa dezbaterilor, ci am făcut-o cu convingerea că vrem să ajungem la nivelul de dezvoltare al statelor avansate.

Dragi maramureșeni!

Duminică, veţi exercita cea mai importantă îndatorire civică: dreptul de a-i vota pe cei care vă vor reprezenta în următorii ani în Parlamentul European. Tocmai de aceea, în Parlamentul European trebuie să ajungă oamenii care pot să facă față provocărilor viitorului: inovativi, competitivi, responsabili, care privesc cu încredere viitorul României în context european.

România trebuie să trimită în Parlamentul European oameni care s-o reprezinte cu demnitate, ca pe o țară democratică și euro-atlantică, care să inspire încredere şi speranţă în şansa noastră!

Pro România vă propune o listă de oameni care au demonstrat că ştiu realităţile României în context european. De numele lui Victor Ponta se leagă cea mai bună guvernare! De numele comisarului european Corina Creţu se leagă competenţa, colaborarea, atragerea de fonduri europene.

Dragi maramureșeni,

Ați trăit o lună plină de promisiuni, unele iluzorii, altele mult cosmetizate. Duminică, lăsați mintea să decidă. Votați pentru binele copiilor și pentru generațiile care vin!

Țineți cu România!

Pro România este pro Europa!

În 26 mai, mergeţi la vot! Mergeți la Referendum!

Pro România se bazează pe maturitatea maramureşenilor!

Votați poziția 3 pe buletinul de vot!

realizat la comanda Pro România.CMF: 41190009

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.