În această după-amiază, poliţiştii rutieri au surprins pe Autostrada Transilvania un conducător auto care circula cu peste de 200 km/h.

radar_masina_politie_rutieraÎn această după-amiază, poliţiştii rutieri au surprins pe Autostrada Transilvania un conducător auto care circula cu peste de 200 km/h.

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 -Transilvania din cadrul I.G.P.R. au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Brașov, în timp ce conducea un autoturism cu viteză excesivă.

Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 12+400, pe calea 1 de rulare,  sensul de mers Turda – Gilău, conducând cu o viteză de 203 km/h.

De asemenea, conducătorul autoturismului nu a prezentat polițiștilor permisul de conducere eliberat de autoritățile italiene, declarând că nu îl are asupra lui.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.350 de lei.

Totodată, poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

 

ALEGEȚI VIAȚA !CONDUCEŢI PREVENTIV!

POLIŢIA ROMÂNĂ ESTE LA DATORIE PENTRU PREVENIREA EVENIMENTELOR RUTIERE GRAVE ŞI SALVAREA DE VIEŢI.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice! 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.