În luna septembrie, cele două echipe ale Clubului Sportiv Minaur încep meciurile oficiale

În luna septembrie, cele două echipe ale Clubului Sportiv Minaur încep meciurile oficiale

Perioada de pregătire înainte de începerea sezonului 2016/2017 se îndreaptă spre final pentru cele două echipe ale Clubului Sportiv Minaur. În luna septembrie, echipele de handbal masculin și handbal feminin vor începe meciurile oficiale din Divizia A. Ambele au fost repartizate în seria B.

Din seria fetelor vor face parte 12 echipe (vezi componența seriei), în timp ce în seria băieților se vor alinia la start 13 formații (vezi componența seriei), pe ultima sută de metri fiind înscrisă CS Unirea Sânnicolau Mare, după ce din programul afișat inițial de Federația Română de Handbal au făcut parte doar 12 echipe.

IMG_6509

Primii ce vor intra în cursă vor fi băieții, urmând ca pe 17 septembrie să dispute un duel local cu Academia de Handbal Minaur. În această partidă, CS Minaur va fi considerată oaspete. O dată cu înscrierea Unirii Sânnicolau Mare în competiție, programul inițial afișat de Federația Română de Handbal s-a schimbat radical (vezi program complet). Prima partidă pe teren propriu va avea loc pe 24 septembrie, CS Minaur urmând să primească vizita Universității Cluj.

Fetele de la CS Minaur se saluta inainte de inceperea jocului.
Fetele de la CS Minaur se saluta inainte de inceperea jocului.

Echipa de handbal feminin va începe campionatul o săptămână mai târziu decât băieții (pe 25 septembrie), cu o deplasare la CSS Caracal. A doua etapă, fetele antrenate de Simona Maior-Pașca și Ioana Marta vor evolua tot în deplasare, la Crișul Chișineu-Criș, pentru ca primul meci de pe teren propriu să îl dispute în etapa cu numărul trei, CS Minaur urmând să primească vizita echipei CSM Slatina (vezi program complet).

Până la startul ediției 2016/2017, echipa de handbal feminin a CS Minaur va juca într-un turneu amical ce se va desfășura în acest weekend la Baia Mare alături de CSU Reșița, CSU Oradea și Crișul Chișineu-Criș (vezi programul turneului).

sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.