În primul rând vreau să-i salut pe toți maramureșenii

10425136_1497661183833072_172146053191184684_nÎn primul rând vreau să-i salut pe toți maramureșenii. Eu sunt Ionel Buju (DonMoster), locuiesc unde se agață harta-n cui și anume Borșa, Maramureș. Sunt în treaba asta cu muzica din 2008. Pe atunci eram un puști și-mi plăcea să scriu versuri în timpul orelor. Recunosc că nu mă atrăgea școala, așa că m-am apucat de rap pentru a-mi pierde timpul cu ceea ce acum înseamnă totul pentru mine. De cele mai multe ori, mă descarc în piesele mele. Am acasă un mic studio, unde îmi pierd nopțile.

Ajut oamenii care sunt pe acelasi film cu mine,indiferent ca ii promovez cum pot sau le masterizez o piesa,ideea e ca vreau ca valul asta de muzica,numita rap sa ajunga la cat mai multe urechi.Poate nu e o muzica de radio sau tv,asta pentru faptul ca reflecta realitatea si are versuri uneori mai agresive.E o arta urbana,acolo s-a nascut si acolo a ramas,prin cartiere si subsoluri de blocuri.
Astazi vreau sa va prezint ultima mea piesa si sa va invit sa dati like la pagina crew-ului meu.
Vreau sa impartasiti acest articol pe retelele de socializare,asta inseamna mult pentru mine si m-ar ajuta foarte mult in toate privintele.Daca iti place ceea ce fac nu uita ca fara ajutorul tau nu pot continua.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.