În urma unui parteneriat între Circul Colosseum si site-ul www.jurnalmm.ro, 17 copii de la Asociatia Esperando și opt însoțitori au admirat spectacolul animalelor din lojă

Miercuri, 10 septembrie 2014, de la ora 19.00, 17 copii de la Asociația Esperando din Baia Mare, alături de opt însoțitori au avut prilejul de a urmări spectacolul oferit de animalele, dresorii și angajații circului Colosseum, care a poposit, pentru o săptămână, în municipiul nostru.

Copiii au urmărit spectacolul din loja special amenajată, iar clovnii, acrobații și actorii s-au prezent, pe rând, tinerilor de la Asociația Esperando. Au fost momente și clipe de neuitat, iar reprezentanții Circului Colosseum au dovedit, prin reprezentația oferită, că circul are încă un farmec aparte. Spectacolul ”Școala de lei” a încântat publicul, dar la fel de minunată a fost și dresura de cămile, de șerpi, de ponei. Nu putem să nu amintim, aici, fachirul care scuipa foc, acrobata care a ținut inima spectatorilor în loc, dar și curajoșii actori care au urcat pe săbii, au sărit în foc, s-au așezat cu spatele pe cuie.

La final, întregul colectiv de actori, acrobați, clovni și dresori au invitat copiii de la Esperando pe scenă pentru a face poze, au răspuns tuturor întrebărilor adresate și au pășit, alături de aceștia, sub cupola circului. Reprezentanții Circului Colosseum au promis că la reîntoarcerea lor în Baia Mare, copiii de la Esperando vor fi din nou printre invitații de onoare.

Cei care doresc să urmărească reprezentația Circului Colosseum mai au la dispoziție doar patru zile, respectiv până la finalul săptămânii în curs. Spectacolul începe în fiecare seară de la ora 19.00, iar sâmbăta și duminica de la 16.00 și de la 19.00.

În calitate de parteneri în acest proiect care a urmărit să aducă un zâmbet pe chipul copiilor de la Asociația Esperando, jurnalmm.ro mulțumește reprezentanților Circului Colosseum pentru deschiderea de care au dat dovadă și le transmitem că îi așteptăm să revină cât mai curând în Baia Mare.

jurnalmm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.