Încă o persoană înşelată prin metoda de operare accidentul

Deşi înşelăciunile prin modul de operare „accidentul” au fost intens mediatizate, încă sunt persoane care cad în plasa infractorilor şi pierd astfel sume importante de bani. Cea mai recentă înşelăciune de acest fel a fost comisă ieri 08 decembrie, la ora 12.30.

O femeie din Baia Mare a fost contactată telefonic de către o persoană care s-a recomandat a fi avocat. Sub pretextul că nepotul acesteia ar fi accidentat un minor, i-a cerut victimei să cumpere cartele de reîncărcare a telefoanelor mobile şi să-i transmită codurile. Abia după ce a transmis codurile, pentru care a plătit 1700 de lei, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Dacă primiţi apeluri pe telefonul fix şi o voce necunoscută vă spune că una sau mai multe dintre rudele dumneavoastră au suferit accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă să nu transferaţi sume de bani ca urmare a unor astfel de solicitări şi nici să nu achiziţionaţi cartele telefonice ale căror coduri să le diseminaţi conform sugestiilor apelanţilor de agest gen!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.