Încă o victimă a „Balenei Albastre”? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc (VIDEO+FOTO)

O nouă tragedie zguduie capitala Republicii Moldova. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 14 al unui bloc din sectorul Botanica. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 18:00. Tânăra care a anunțat autorităţile a spus că băiatul ar fi căzut sub privirile trecătorilor.

„Am văzut momentul căderii. Am sunat poliția. Aici mai erau martori în jur, după care toți au plecat. Peste ceva timp, peste cinci, șapte minute am văzut că cineva a ieșit la balcon”, a spus fata, potrivit publika.md.

Tânărul este din satul Voloave, raionul Soroca. Oamenii legii au găsit în buzunarele acestuia actele de identitate, însă niciun bilet de adio.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliției din Chişinău, Adrian Jovmir, cauza preliminară este suicidul.

„S-a constatat că tânărul este dintr-o localitate din raionul Soroca. Preliminar s-a înaintat ipoteza unui suicid. Totodată, potrivit martorilor, tânărul ar fi fost observat căzând aproximativ de la etajul 14”, a afirmat Jovmir.

Poliţia urmează însă să stabilească ce l-a fi determinat pe tânăr să-şi pună capăt zilelor şi dacă între tragedia de astăzi şi recentele cazuri de suicid există vreo legatură.

Reamintim că în noaptea de 7 spre 8 martie, doi adolescenți – o fată și un băiat, minori, au sărit de la etajul 18 al unui bloc tot din sectorul Botanica.

Cei doi ar fi căzut victime jocului online BALENA ALBASTRĂ, care le impune jucătorilor să îndeplinească 50 de misiuni teribile începând cu tăiatul venelor și sfârșind cu aruncarea de pe acoperișuri.

sursa

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Cum puteți scrie un astfel de titlu, dacă nu e nicio dovadă încă. Care e cauza, cât și alte detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.