Inca o victorie – Haide HCM!

Primul meci al fetelor dupa esecul din Franta. Etapa de Liga Nationala.In Baia Mare a sosit echipa antrenata de Gheorghe Tadici,echipa  HC Zalau.

Ora 4.30pm. Se strange lumea la meci. Nu intr-un ritm asa de mare, dar totusi esecul din Hexagon a fost greu  de digerat. In sala. Cele doua echipe se antreneaza. Atat Buceschi cat si Tadici isi monitorizeaza jucatoarele.

Ora 5.30pm.Incepe meciul. Socul infrangerii n-a trecut in totalitate.Baia Mare vrea sa se distanteze. Hc Zalau incearca sa tina pasul. La inceput de repriza.Atat. Evolutia foarte buna a Paulei Ungureanu, nu poate trece neobservata. Davydenco este in forma. Si HCM-ul se distanteaza.Nu la un scor fluviu insa la un scor suficient incat sa fie rulat intreg lotul. Tadici se cearta cu arbitrii. Buceshi linistit. Nu atat scorul conteaza cat evolutia fetelor pe teren.Se termina prima repriza.Este ultima repetitie inaintea meciului cu Larvick.

Repriza a doua. Intra in poarta Cetateanu. Are cateva parade de exceptie.Publicul vrea o diferenta de  de 8-10 goluri.Fetele stiu ca nu trebuie sa forteze. E mult mai important meciul din Champions League. Apar greseli , dar pot fi remediate. In cel mai scurt timp posibil.Final de meci. 30-24.HCM-ul invinge. Publicul trebuie sa sustina echipa. Echipa are nevoie de publicul acesta atat de minunat. Haide HCM!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.