Încă un ATENTAT CUTREMURĂ lumea: Se vorbește despre zeci de VICTIME! FOTO

Încă un ATENTAT CUTREMURĂ lumea: Se vorbește despre zeci de VICTIME! FOTO

Încă un atentat cutremură lumea, iar conform primelor informații, bilanțul indică zeci de victime. Deocamdată, cel puţin opt persoane au fost ucise joi într-un atentat sinucigaş comis în cartierul Kafr Soussa, din Damasc, a indicat Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO), transmite AFP. Potrivit presei locale, zeci de persoane au fost ucise sau rănite în atentat.

Atentatele sunt rare la Damasc, bastion al regimului lui Bashar al-Assad, capitala siriană fiind uneori ţinta tirurilor de obuze lansate de insurgenţii care ocupă localităţile învecinate, scrie agerpres.ro.

„Un kamikaze a ucis cel puţin opt persoane la Kafr Soussa”, un cartier din sud-vestul Damascului, a precizat OSDO, care dispune de o vastă reţea de surse în ţara aflată în război.

Televiziunea de stat siriană a confirmat „atacul terorist”, menţionând un bilanţ provizoriu de şapte morţi.

Nici OSDO, nici televiziunea citată nu au precizat pentru moment ţinta exactă a atentatului.

Pe 16 decembrie, o deflagraţie a zguduit un comisariat din Damasc atunci când centura explozivă a unei fetiţe de şapte ani a fost declanşată de la distanţă, făcând trei răniţi printre poliţişti, conform cotidianului Al-Watan, apropiat de putere. A fost pentru prima dată în Siria când un copil a fost utilizat pentru comiterea unui atentat cu o centură explozivă.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.