INCENDIU Hotel Secret Garden. 42 de adulți și 8 copii au fost EVACUATI!

image1INCENDIU Hotel Secret Garden. 42 de adulți și 8 copii au fost EVACUATI!

Pompierii maramureșeni au intervenit la 2 situații de urgență, ambele incendii. La ora 08.00, pompierii militari ai Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la camera tehnică a unui hotel din Dănești.

În urma incendiului au ars diverse obiecte de mobilier, lenjerie de pat și un tablou electric. De asemenea, din cauza fumului dens au fost evacuați 42 de adulți și 8 copii. Din fericire, nu au existat persoane intoxicate cu fum sau rănite. Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurtcircuit electric al instalației electrice.

Pompierii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pe Calea Mireșului pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în curtea unui cetățean. Flăcările au distrus circa 3 metri cubi de scândură.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit în 49 de situații de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 16 de cazuri, Fărcașa 4, Sighetu Marmației 9, Bogdan Vodă 7, Vișeu de Sus 4, Borșa 1 și Cavnic 8 cazuri.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.