Incendiu la Borșa. Focul a distrus circa 4 metri pătrați de perete din lemn la o casă

În intervalul 17.03.-19.03.2018, pompierii maramureșeni au intervenit la 5 situații de urgență.

Sâmbătă, 17.03., pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unei bucăți de tablă de pe acoperișul unui imobil situat pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Baia Mare. Militarii Secției de Pompieri Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Flăcările au distrus diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică.

Duminică, 18.03., personalul Gărzii de Intervenție Borșa a lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Focul a distrus circa 4 metri pătrați de perete din lemn. Tot duminică, pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit pe Valea Borcutului, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului au ars circa 150 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei.

Astăzi, 19.03., pompierii băimăreni, împreună cu pompierii voluntari din Cavnic, au lichidat un incendiu izbucnit la o casă în Cavnic. Focul a mistuit circa 60 de metri pătrați de acoperiș din lemn și aproximativ 1500 kg de materiale textile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.