Incendiu puternic la Călinești. În urma incendiului au rezultat două victime, doi bărbați, 32 și 63 de ani

UPDATE: Din cauza leziunilor suferite în urma unui incendiu izbucnit azi-noapte la un imobil din Călinești, un bărbat în vârstă de 38 de ani a decedat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pompierii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au intervenit în Călinești pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în încăperea unei locuințe. În urma incendiului au rezultat două victime, doi bărbați, 32 și 63 de ani. Victima în vârstă de 32 de ani a suferit arsuri pe 90 % din suprafața corpului, iar bărbatul de 63 de ani a suferit arsuri la nivelul mâinilor și feței. Ambii au fost preluați de către echipajele medicale sosite la fața locului și au fost transportați la spital.

Pompierii băimăreni au intervenit ieri pentru lichidarea a două incendii. Primul a avut loc la o construcție improvizată pe Pirită. În urma incendiului a ars construcția în proporție de 90%. În urma incendiului nu au rezultat victime. Cel de al doilea incendiu a fost la vegetație uscată. Focul a mistuit circa 3 hectare de vegetație în Baia Sprie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.