INCENDIU – Un apartament din Baia Mare a luat foc!

incendiu_31Pompierii Detașamentului ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au acționat în această dimineață la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat într-un bloc de pe strada Oituz din municipiu.

Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor militari, a fost impiedicată extinderea flăcărilor la acoperiș, iar pagubele au fost minore.

Au ars circa 40 de kilograme de material lemnos și materiale textile.

S-au degradat, de asemenea,  geamuri și uși de la balcoane.

În perioada 04.04. – 10.04.2016, personalul I.S.U. Maramureș a efectuat 65 de acțiuni, dintre care 23 au fost la incendii și incendii de vegetație uscată, 27– exerciții, câte 4– alte intervenții și întors din drum, câte 3– asistență persoane și alte situații de urgență, iar 1– salvare de animale. Din total, 8 intervenții au fost executate în comun cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din județ. Media intervențiilor a fost de circa 9 pe zi.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a răspuns la 141 de solicitări, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare- 62, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă și Fărcașa câte 23, Sighetu Marmației- 13, Vișeu de Sus- 11,  Cavnic- 5 și Borșa- 4 solicitări. Media intervențiilor a fost de aproximativ 20 pe zi.

De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureș a gestionat 2171 de urgențe, cu o medie de peste 21 pe zi. Din total, 478 au fost intervenții în diverse situații de urgență, iar restul de 1693– acțiuni S.M.U.R.D.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.