Incep lucrarile de astfaltare pe DN18 : Baia Sprie- Sighetu Marmatiei

In cursul zilei de joi, 18 septembrie 2014,  CNADNR Cluj- Napoca a aprobat CT-ul privind noua solutie tehnica de lucru pe DN 18 Baia Sprie – Sighetu Marmatiei. Lucrarile de asfaltare  vor fi demarate saptamana viitoare de catre firma Aktor.

In urma discutiilor purtate astazi de catre prefectul judetului Maramures Anton Rohian  si reprezentantii CNADNR, lucrarile pe tronsonul amintit vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an, urmand ca din primavara anului viitor sa fie executate lucrari la santuri si podete. De asemenea au fost demarate  lucrarile de reabilitare pe DN 18B pe tronsonul Baia Mare – Tg. Lapus –  Magoaja – Dej, pe o portiune de 8,6Km.

Prefectul Anton Rohian a facut cunoscut faptul ca in scurt timp vor demara lucrarile la noul Pod  peste Tisa. In urma discutiilor purtate zilele acestea cu reprezentantii CNADNR, rezulta ca au fost depuse trei oferte pentru proiectare şi execuție pod. Urmeaza ca in termen de 50 de zile sa fie evaluate ofertele si sa fie depuse eventualele contestatii, dupa care  va fi semnat  memorandumul între miniştrii de externe ai României şi Ucrainei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.