INCREDIBIL! O băimăreancă dorește să-și doneze un rinichi GRATUIT! Află cine poate să îl obțină

rinichiINCREDIBIL! O băimăreancă dorește să-și doneze un rinichi GRATUIT! Află cine poate să îl obțină

 Incredibil dar adevărat. O băimăreancă, în vârstă de 21 de ani, din Baia Mare a luat o decizie total neașteptată. Dorește să își doneze un rinichi cuiva care are nevoie disperată de acest organ, pentru a oferi o nouă șansă la viață. Când lumea este încă sceptică cu privire la donarea de organe post-mortem, Alexandra, fiindcă acesta este numele acestei tinere care dorește să ajute benevol o persoană bolnavă, a explicat că se gândește la acest lucru de mai bine de un an de zile, când, intrând pe un site, a observat că unii își vând rinichii contra unor sume uriașe de bani.

”Este total inacceptabil să ceri bani pentru un gest uman pe care poți să îl faci. Cum să îți vinzi un rinichi pentru 30.000 de euro? Sau pentru o mașina? Cum poți să te gândești să te îmbogățești pe spatele cuiva care are o singură șansă la viață, iar acea șansă ar însemna un transplant de organe. Mă gândesc la asta de un an și jumătate, m-am documentat și am văzut că poți trăi fără un rinichi. Menționez că sunt perfect sănătoasă, singura mea intervenție chirurgicală a fost o apendicită și am grupa de sânge 0, deci pot dona aproape oricui. Dacă ar fi să aleg pe cine voi ajuta, mi-aș dori să fie o persoană apropiată vârstei mele, un tânăr sau o tânără care așteaptă de mult timp un astfel de transplant. Pur și simplu simt că asta îmi doresc, să ajut un om bolnav. Să dau o șansă la viață unui tânăr bolnav. Nu am vrut să postez asta pe niciun site, aș vrea să pot alege eu pe cine să ajut. Eventual să primesc câteva povești despre oameni, să văd cine sunt și de ce au nevoie de rinichiul meu…. și apoi voi face operația prin care îmi donez un organ. Nu vreau publicitate, de aceea nici nu îmi void a datele de identificare, aș prefera ca lumea să țină legătura cu mine prin intermediul ziarului”, a explicat Alexandra, care pare cu adevărat decisă să facă acest pas.

Astfel, cei care doresc să ia legătura cu Alexandra pot să îi scrie pe adresa de e-mail a ziarului, respectiv jurnalmm@yahoo.com , https://www.facebook.com/jurnalmm și noi ne angajăm să îi direcționăm toate solicitările dumneavoastră. Rugămintea Alexandrei este ca cei care doresc să ia legătura cu ea să își lase și datele de identificare (nume, vârstă, număr de telefon), pentru a putea, la rândul ei, să vorbească direct cu persoana care va beneficia de un rinichi de la ea.

Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

 1. NEVOIE DE DATE PERSONALE.

  Nume:
  Vârstă:
  Sex:
  Data nasterii:
  Numar de telefon:
  Funcția / ocupația:
  Venit lunar:
  Motivul de vânzare: așteaptă să fie în măsură să facă grupul de sânge de plată:
  Tipul de Geno:
  Suma pe care doriți să-și vândă rinichiul:
  Țară:
  Stat:

  Sperăm să aud de la tine imediat ce ați primit acest e-mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.