INCREDIBIL: O polițistă a BĂTUT un șofer până l-a băgat în spital!

INCREDIBIL: O polițistă a BĂTUT un șofer până l-a băgat în spital!

O poliţistă din CareiSatu Mare care seamănă cu Elena Udrea, a bătut un bărbat până l-a băgat în spital. În timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Ghilvaci spre Moftin, Mircea Ardelean a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie.

Întrucât omul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost dus la Carei pentru recoltarea de probe biologice, apoi la Secţia de Poliţie din Carei. În timp ce unul din poliţişti întocmea procesul verbal, Mircea A. a încercat să facă o glumă spunând că poliţista seamănă cu Elena Udrea.

Supărată, femeia în uniformă s-a năpustit asupra şoferului şi l-a lovit cu picioarele până când acesta a căzut inconştient. Toate acestea s-au întâmplat sub privirile celorlalţi 3 poliţişti. În jurul orei 2, omul a fost scos din sediul poliţiei şi lăsat în stradă.

Dimineaţa, personalul medical de la Carei a stabilit că bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară. De la Carei a fost transferat la Spitalul Judeţean, unde a fost operat de urgenţă. Se așteaptă poziţia oficială a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare. (Sursa: Informația zilei)

sursa:botosaneanul.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.