INCREDIBIL! Un om de afaceri a plătit o taxă la stat cu aproape 300.000 de monede aduse în cinci roabe! VIDEO+FOTO

INCREDIBIL! Un om de afaceri a plătit o taxă la stat cu aproape 300.000 de monede aduse în cinci roabe! VIDEO+FOTO

Un om de afaceri aflat într-o dispută cu Departamentul pentru Vehicule Motorizate (DMV), a plătit o taxă în valoare de aproape 3.000 de dolari folosind cinci roabe cu 300.000 de monede, informează BBC. Procedura de numărare a banilor a început miercuri seară și s-a finalizat joi dimineață.


Nick Stafford din Cedar Buff, Virginia, s-a prezentat la ghișeu DMV cu atât de multe monede încât aparatele de numărat bani nu au putut face față, astfel încât funcționarii au avut nevoie de șapte ore pentru a efectua această sarcină și a încasa taxa. Ei au început miercuri seară să numere cele 298.745 de monede totalizând 2.987,45 dolari și au terminat la primele ore ale dimineții următoare.

Americanul a recurs la acest gest inedit în semn de protest după ce a contactat DMV pentru a primi informații referitoare la taxa ce îi era impusă și a fost nemulțumit de activitatea angajaților instituției. Stafford a declarat pentru BBC că vrea ca departamentele guvernamentale să fie mai responsabile față de solicitările venite din partea cetățenilor. „Nu ar trebui să conteze dacă plătești 300 de dolari pe an impozit pe venit sau 300.000 de dolari, ca mine, deoarece coloana vertebrală a unei democrații începe cu transparența guvernamentală, punct”, a spus americanul.

Pentru operațiunea de numărare a monedelor care au cântărit în total 726 de kilograme a fost nevoie de 11 angajați.


Angajații DMV sunt foarte respectuoși și binevoitori ținând cont de situație. Intenționăm să stăm aici până e numărat și ultimul bănuț. Așa că dacă se întâmplă să treceți prin fața Lebanon DMV la noapte și vedeți luminile aprinse și toți angajații înăuntru numărând monede, veți ști de ce”, a scris Nick Staffort pe pagina sa de Facebook.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.