Indignat de activitatea lui Rob Marinel, CĂTĂLIN CHERECHEŞ părăseşte Coaliţia pentru BAIA MARE

Indignat de activitatea lui Rob Marinel, CĂTĂLIN CHERECHEŞ părăseşte Coaliţia pentru BAIA MARE

Coaliția pentru Baia Mare își va alege noua structură de conducere în cadrul Adunării Generale, în urma comunicării, la sfârșitul anului 2016, a retragerii din Coaliție al primarului ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Evenimentul va avea loc în data de 27 ianuarie 2017, începând cu ora 13:00 la Sala de Conferințe M1 din cadrul Centrului de Afaceri „Millennium Business Center”.

Ordinea de zi a Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare va cuprinde subiecte referitoare la evaluarea activității consilierilor locali care fac parte din alianță, ai celor județeni precum și a vicepreședintelui Consiliului Județean Doru Ioan Dăncuș dar și a viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Marinel Rob.

De asemenea, în cadrul întâlnirii vor fi discutate și aspecte legate de stabilirea programului de acțiune pentru anul 2017 dar și acordarea sprijinului politic, prin vot, pentru viceprimarul cu atribuții de primar interimar sau luarea în calcul a deciziei ca aleșii băimăreni care reprezintă Coaliția pentru Baia Mare să intre în opoziție în cadrul Consiliului Local Baia Mare.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.