INEDIT: Micii comercianți prezenți la ”Serbările Borșei” sunt localnici. Comercianții sunt toți din zonă, fiindcă vrem ca banii să rămână în Borșa!-FOTO

6Primarul Borșei, Ion Sorin Timiș a arătat faptul că, prin aceste sărbători care au loc în localitate, micii comercianți au o nouă șansă de câștig. ”Comercianții sunt toți din zonă, fiindcă vrem ca banii să rămână în Borșa, la oamenii Borșei. Este singurul mod în care putem să creștem, să ne dezvoltăm ca oraș european.

În ultimii doi ani am reușit, spre exemplu, să creștem colectarea la bugetul local de la 36 de miliarde de lei vechi, la 86 de miliarde de lei vechi, dar mereu apar noi și noi priorități. Am asfaltat străzi, am reabilitat școli și grădinițe, am investit în spital, dar sunt încă foarte multe proiecte pe care dorim să le dezvoltăm la nivelul localității. Și cum Borșa este o zonă turistică, acum a ieșit de sub tipar o hartă a Borșei, o hartă care a fost gândită în ultimele luni și unde am încercat să evidențiem zonele turistice reprezentative ale orașului și din împrejurimi, prin ilustrații și culori atractive”, a explicat primarul de Borșa, Ion Sorin Timiș.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.