Infracţiuni rutiere cercetate de poliţişti

Un bărbat din Cavnic, care a condus pe drumurile publice din oraş chiar dacă se afla sub influenţa alcoolului, a avariat autoturismul unei femei din acelaşi oraş. Acesta este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei  pe drumurile publice.

Ieri, la 17.30, o femeie din Cavnic a sesizat poliţia cu privire la faptul că autoturismul i-a fost avariat de un bărbat din oraş care conducea pe strada Eliberării din oraş. Poliţiştii au constatat că persoana care i-a avariat autoturismul este un bărbat de 61 de ani, care posedă permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul avea o concentraţie de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzător şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.