Ing. Daniela Filipaș candidat PMP la Primăria Orașului Seini: Sănătatea populației nu are culoare politică, dar ea marchează în mod semnificativ viitorul orașului nostrum!

Inginer de profesie, Daniela Filipaș a demonstrat atât la locul de muncă, în familie și comunitate că este un bun organizator, o persoană responsabilă, harnică iar deviza care a călauzit-o în viață a fost : “Oamenii reprezintă valoarea unei comunități”!

Orașul Seini a devenit casa și căminul Danielei care a simțit că poate să contribuie cu mai mult pentru bunăstarea comunității din care face parte. Lista e lungă cu investițiile care se vor iniția și finaliza sub coordonarea Danielei Filipaș , dar prioritar în momentul de față sunt modernizarea Dispensarului Uman din Seini, dotarea cu mobilier a Centrului de Permanență, angajarea unui medic specialist pentru primirea pacienților în sistem de urgență, dotarea cu aparatură la standardele europene. Așa cum a menționat candidatul PMP, comunitatea din Seini merită ceea ce e mai important în viață, sănătatea.

“Pentru a avea o calitate a vieții ridicată,oamenii trebuie să fie în primul rând sănătoși,i ar de aceea, prioritar pentru noi este să facem investiții în sănătate.În acest sens am gândit un proiect amplu de modernizare și dotare la standarde europene a Dispensarului Uman din Seini, pentru a rezolva marea majoritate a cazurilor pe plan local, nemaifiind necesară deplasarea acestor pacienți la Serviciul Județean de Urgență. Pentru a realiza acest obiectiv, Centrul de Permanență Seini va fi dotat cu: EKG(electrocardiograf), defibrillator, spirometru, aparat de aerosol, ecograf, lămpi pentru dezinfectarea spațiului, aparatură minimă de laborator pentru efectuarea analizelor esențiale necesare în serviciul de urgență.

Implicit vor fi reabilitate și dotate cu mobilier, spațiile în care își desfășoară activitatea Centrul de Permanență. Voi face toate demersurile necesare pentru implementarea unui sistem de telemedicină care facilitează punerea unui diagnostic, într-un timp cât mai scurt, împreună cu un medic specialist din cadrul Unității de Primire Urgențe Județeane, în baza unui protocol de colaborare.Acest lucru va fi posibil,dacă legslația în vigoare va permite extinderea și implementarea acestui concept la nivel național.Tot  în cadrul Dispensarului Uman vom dota cu aparatură specifică, un cabinet de reabilitare și recuperare medicală, unde un specialist își va oferi serviciile locuitorilor urbei.” a menționat candidatul PMP, ing. Daniela Filipaș

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.