Inspector ANAF, bătut în timpul unui control. Învinuiții, arestați preventiv

bataieDoi bărbați au fost arestați preventiv, învinuiți că au lovit cu pumnul un inspector ANAF, în timp ce efectua un control inopinat la o firmă din Predeal.  

 „Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au dispus, prin ordonanță, la data de 30 decembrie 2014, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații Toma Georgian Vasile și Toma Vasile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, informează un comunicat al Parchetului General, potrivit Agerpres.

Cei doi bărbați sunt acuzați că au lovit cu pumnul un inspector ANAF în timp ce efectua un control inopinat la sediul SC „I” SRL, cu punct de lucru la baza pârtiei Clăbucet din stațiunea Predeal,

Ulterior, cei doi au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a admis cererea și a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30 decembrie 2014.

Inculpații au formulat contestație, aceasta fiind respinsă în data de 5 ianuarie, astfel încât cei doi vor fi cercetați în continuare în stare de arest preventiv.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.