Intâlnirea Maramureșenilor din Capitală – ediție aniversară

Toamna aceasta aniversăm cu mândrie 5 ani de când am început să ne întâlnim și să ne petrecem împreună, noi Maramureșenii din București. Vă invităm cu acest prilej să sărbătorim așa cum ne place, cu joc și voie bună, alături de cei pe care îi cunoștem sau de alții pe care îi vom întâlni pentru prima dată, cu același entuziasm și din aceleași motive ca și prima dată – să ne mai astâmpărăm DORUL DE MARAMUREȘ
 
Gazdele noastre pentru acest eveniment aniversar vor fi cei de la Restaurantul Peron 0 din cadrul Ministerului Transporturilor (B-dul Dinicu Golescu, nr. 38), în seara zilei deVineri 14 Noiembrie, începând cu orele 19:00. Ne vor fi alături pentru un program artistic deosebit artiștii Gheorghe Turda, Oana Tomoioagă și Șerban Horj, Paul Ananie, Maria și Petre Botiș și nu numai. Iar invitații speciali ai acestei ediții vor fi tinerii de la ”Liga Studenților Maramureșeni din București”.
 
Pe lângă nelipsita pălincă autentică din partea organizatorilor, oferta gazdelor noastre include un meniu tradițional îmbelșugat și vinul casei, la un cost de 60 lei de persoană. Iar pentru că suntem la ceas aniversar și avem ”oaspeți de samă”, studenților le facem reducere, iar noi am pregătit o tombolă cu diverse premii pentru participanți. 

Dragu-mi-i la veselie,
Cu oameni de omenie!
 
Vă așteptăm cu mare drag și cu bucurie,
Organizatorii
Cosmin Cherecheș
0722.57.35.57
Marius Bizău
0723.33.08.07
Aurelian Chira
0745.133.031
Anca Dunca
0743.967.285
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.