Întâmplare şocantă! Un bărbat care fusese îngropat în urmă cu patru luni, a apărut într-un cimitir

O întâmplare cu adevărat şocantă a avut loc în Egipt, unde un bărbat de 40 de ani, care a fost înmormântat în urmă cu patru luni, este viu. Se pare că „decedatul”, fiind bolnav mintal, se pierduse, iar familia a crezut că este mort.

În martie 2020, familia îl îngropase pe Mohammed el-Gammal, dar din câte se pare, corpul din sicriu nu era al lui. Totul s-a descoperit în luna iulie, după ce bărbatul rătăcea prin cimitirul unei localități de la periferia capitalei Cairo. Slab, tras la față, a fost dus imediat la postul de poliție cel mai apropiat, scrie Digi24.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Fost profesor şi tată, Mohammed s-a îmbolnăvit și suferea de o maladie psihică. Nu era prima dată când bărbatul dispărea.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Familia a continuat să-l caute peste tot, până când un telefon de la un spital i-a informat că un cadavru neidentificat tocmai a ajuns la morgă. Rudele au crezut că-l recunosc pe Mohammed el-Gammal. Toți, cu excepția uneia dintre surorile sale, care a rămas cu o urmă de îndoială că bărbatul mort de la morgă e cu adevărat Mohammed.

Presa locală a scris că s-a făcut și o analiză ADN, dar familia nu a primit niciodată rezultatul. Așa că funeraliile au avut loc la 21 martie.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a verifica cine este totuși bărbatul îngropat în locul lui Mohammed.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.