Interimarul, Marinel Rob, pune STOP dezbaterii publice pe bugetul municipiului Baia Mare

Interimarul, Marinel Rob, pune STOP dezbaterii publice pe bugetul municipiului Baia Mare

Azi, 23 februarie 2017, a avut loc  conferința de presă organizată de  viceprimarul Marinel Rob, la care a participat doar mass-media.

Deși mai mulți consilieri locali au dorit să ia parte la această întâlnire , aceștia nu au fost lăsați să intre în sală, astfel conferința a fost cu ușile închise, sub atenta monitorizare a polițiștilor locali.

Interimarul, Marinel Rob,  nu a anunțat programul dezbaterilor publice privind consultările pentru bugetul municipiului Baia Mare.

 Conform declarațiilor acestuia, proiectul de buget va intra în dezbatere în cadrul  comisiilor din Consiliul Local,  săptămâna viitoare.

Marinel Rob a declarat că gradul de  îndatorare a Municipiului Baia Mare  este de 15%, dar pe anumite publicații  circulă un document care prezintă datoria într-un procent mult mai mic, sub 10%.

Totodată, cultura și sportul vor avea alocat un buget mai mic raportat la anii anteriori, se va prioritiza ramurile sportive, în funcție de anumite criterii și indicatori ,se va stabili ierarhia finanțării acestora, deoarece nu toate ramurile sportive urmează să fie finanțate din bani publici.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.