Intervenţie promptă a jandarmilor montani maramureşeni în zona pârtiei de schi ŞUIOR I

Intervenţie promptă a  jandarmilor montani maramureşeni în zona pârtiei de schi ŞUIOR I

În data de 06 februarie a.c., la ora 13.40, membrii patrulei de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior, aflându-se în serviciul de patrulare în zona pârtiei de schi ŞUIOR I, au observat o persoana de sex feminin, întinsa pe pârtie, care acuza dureri puternice la umărul stâng. Urmare a activităţilor specifice desfăşurate de jandarmii montani, persoana a fost identificată, în vârstă de 57 ani, din municipiul Baia Mare.

Jandarmii montani împreună cu reprezentanţii Salvamont au acordat primul ajutor victimei prin imobilizarea braţului stâng şi au dus persoana cu akia la baza pârtiei, fiind preluată de un echipaj al ambulanţei şi transportată la Spitalul Constantin Opriş din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale specializate.

Jandarmii montani maramureşeni recomandă ca în cazul în care sunteţi victima unui accident pe pârtia de schi sau martorii săvârşirii unor fapte de natura antisocială sau fapte de natura să tulbure liniştea publica, să se  solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă ‘112’ sau să vă adresaţi direct echipajelor de jandarmi montani prezente în zonă.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.