INTERVENȚII DE WEEKEND

În intervalul 14.01-16.01.2017, pompierii maramureșeni au intervenit în 5 situații de urgență. Sâmbătă, 14.01., pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Flăcările au mistuit 15 metri pătrați din acoperișul de lemn și 10 metri pătrați din acoperișul unei case aflate în imediata vecinătate a casei de unde a pornit incendiul. Militarii Detașamentului Baia Mare au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la un tablou electric. În urma incendiului a ars tabloul electric.

Ieri, 15.01., pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Tot pompierii din cadrul  Detașamentului Sighetu Marmației au lichidat astăzi, 16.01., un incendiu izbucnit la un coș de fum în urma căruia a ars doar funinginea.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 70 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 33 de cazuri, Fărcașa 12, Sighet 9, Cavnic 6, Bogdan Vodă 4, Vișeu de Sus 3, Borșa 3 cazuri.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.