Moarte învăluită în MISTER. Un POLITICIAN a MURIT într-un ACCIDENT CUMPLIT. Bărbatul a intrat într-un TIR!FOTO

Moarte învăluită în MISTER. Un POLITICIAN a MURIT într-un ACCIDENT CUMPLIT. Bărbatul a intrat într-un TIR!FOTO

Un om de afaceri  membru al Partidului România Unită, a murit,  în urma unui accident care a avut loc pe DN1, potrivit România TV.

Maşina în care se afla bărbatul a ajuns pe sensul opus de mers, s-a lovit de un TIR şi s-a oprit într-un parapet. La faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Gigi Constantinescu, 62 de ani, se afla singur în maşină şi se îndrepta spre Turda. Pe DN1, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe sensul opus de mers. Maşina a lovit frontal un TIR care circula regulamentar şi s-a oprit într-un parapet de pe marginea şoselei. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Se iau în calcul toate variantele, mai ales că la faţa locului nu au găsit urme de frânare.

Organizația locală a PRU Turda a transmis un mesaj în care își exprimă regretele față de „trecerea prematură la cele veșnice” a lui Gigi Constantinescu. „Regretăm trecerea prematură la cele veșnice a prietenului și colegului nostru, Gigi Constantinescu. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul transmis de Partidul România Unită – organizația Turda.

sursa:romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.