Ion Sorin Timiș: ”Panta lui Petran de pe Valea Tisei a fost reabilitată și lărgită” FOTO

Sorin TimisOmul gospodar se cunoaște după felul în care îi este curățată curtea și aranjată casă. Primarul gospodar se recunoaște după activitățile pe care le face pentru localitatea pe care o păstorește și după mulțimirea celor care l-au ales să le reprezinte interesele.

Un om gospodar și un primar și mai gospodar este Ion Sorin Timiș, edilul orașului Borșa, cel care, în doi ani ca viceprimar și puțin peste un an de când a fost numit primar a reușit să reabiliteze și să lărgească sute de km de străzi și văi înfundate din orașul Borșa. Rapiditatea cu care se desfășoară lucrările este cea care arată cât de operativ este primarul Borșei, iar comentariile lăsate de concetățeni sunt, practic, cartea lui de vizită.

În 13 iunie 2015, primarul de Borșa anunța încă o vale terminată. ”Drum auto până la ultima casă. Strada Fruntea lui Birț este finalizată. Cu mașina până în vârful dealului. Bineînțeles, mătușa Ileana ne-a așteptat cu gogoși, sarmale și turte”.

O săptămână mai târziu, respectiv în 19 iunie, edilul Ion Sorin Timiș anunța lucrări pe o nouă stradă lăturalnică. ”Pe Valea Tisei continuăm rabilitarea și lărgirea drumului. Pentru cunoscători, Panta lui Petran permite circulația mașinilor pe două benzi”. După alte două săptămâni, o veste mare pentru locuitorii de pe Valea Tisei, trasmisă tot de primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș. ”Reparatiile și lărgirea drumului pe Valea Tisei s-au finalizat. Peste o lună vom reveni cu un strat de balast optimal nivelat cu autogreder și tasat cu cilindrul compactor”, a anunțat edilul de Borșa sâmbătă, 4 iulie.

Nikolas Grec: ”În sfârșit un primar care se interesează de noi”

Și peste toate acestea, borșenii au primit cea mai nesperată veste, semnarea contractelor de reabilitare a DN18, eveniment care a avut loc joi, 2 iulie 2015. Referitor la acest aspect, edilul de Borșa a precizat, cu câteva ore în urmă, că lucrările de punere în siguranță a circulației pe DN 18 continuă prin plombarea gropilor și turnarea de covor asfaltic în zonele critice”. Legat de acest aspect, un locuitor al orașului Borșa, respective Timiș Ionel a ținut să-și anunțe concetățenii că acesta este un pas mare pentru orașul lor, și că are speranța că, în cel mai scurt timp, vor circula pe un drum național normal. ”Stimați concetățeni, nu știți ce greu se lucrează cu Statul Român? Și semnarea acestor contracte este un pas URIAȘ făcut înainte de Primăria Orașului Borșa Maramureș. Felicitări astfel tuturor celor care și-au adus aportul în scopul semnării contractului și spor la treabă în continuare. Să sperăm că vom circula cât mai repede pe un drum național normal. Ăsta este scopul final și asta trebuie să conteze pentru locuitorii orașului”, a precizat Ionel Timiș. Și Nikolas Grec a ținut să sublinieze faptul că Borșa are în sfârșit un primar care se interesează de ei și de nevoile lor.

Primarul de Borșa, Ion Sorin Timiș a reușit ceea ce niciun edil înaintea lui n-a reușit să facă. Să aducă Borșa mai aproape de oameni, de maramureșeni și să dovedească că această fabuloasă localitate de la poalele Pietrosului Rodnei este cu adevărat un oraș European și merită să arate ca un oraș aflat în Uniunea Europeană.

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.