Ion Sorin Timiș (primar Borșa) : ”Pârtia olimpică din Borșa va fi singura de acest fel din România”

Primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș se luptă de ceva vreme cu una dintre cele mai mari investiții în domeniul turismului, construcția telegondolei și a pârtiei de la Borșa.

Edilul din Borșa, Ion Sorin Timiș a precizat, la rândul său, că este o zi importantă pentru comunitatea pe care o conduce, Borșa primind o investiție extrem de importantă din partea Ministerului Turismului, o alocare de peste 20 de milioane de euro pentru construcția telegondolei și a unei pârtii olimpice, singura din țară de acest gen.

Este vorba despre o telegondolă de 8 locuri și o pârtie de schi de talie olimpică, cu o lungime de 2.850 de metri, o capacitate de transport de 1800 de persoane pe oră, dotată cu instalație de zăpadă artificială, nocturnă atât pentru antrenamente, cât și pentru organizarea de concursuri nocturne. ”Acest lucru a fost posibil pentru că a muncit o echipă din cadrul Primăriei Borșa, timp de cinci ani de zile, dar și cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. Avem speranța ca, din anul 2021, să se schize la Borșa pe cea mai frumoasă pârtie din țară”, a conchis primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. Bine ca a obtinut Banii pentru telegondola si etc ,22 de milioane de euro, dar pentru asistenti persoanelor cu handicap se plinge ca nu are Bani.

  2. PSD VA PIERDE LA EUROPARLAMENTARE DIN BORSA MARAMURES 3 CATEGORI DE OAMENI NU VOTEAZA PSD :1 asistenti pentru persoane cu handicap ,din scandalul mediatic intre ei si primar prin care primarul voia sa-i de-a pe somaj. 2 cei ce au trecut la moisei nu VOTEAZA PSD si 3 totii de pe valea hotarului nu Voteaza PSD din cauza ca nu sa asfaltat Drumul si ar mai fi 4 o mare multime din Maramures care au aflat din surse media ca majoritatea primarilor PSD au cumparat vile in strainatate ,avind un salariu de primar de 45 milioane pe luna ,al nostru a cumparat vila in Austria si fiul lui face facultate acolo cu o cheltuiala de 2000 euro pe luna ,de unde acesti Banii?,a si mai ar fi si al 5 motiv ,sau facut multe angajari in primarie ,care nu isi au rostul.

  3. Lasa-l in pace acum ca are emoti pina la alegeri, Duminica seara va fi suparat dupa alegeri cind PSD va avea 48% si PNL va chistiga la limita cu 52% .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.