Ion Sorin Timis -primarul Orasului Borsa : De ce votez Victor Ponta Presedinte?

Pot sa dau cateva raspunsuri. Sunt proiecte pe care le-am prezentat la Bucuresti si care au gasit sustinere si finantare. Sunt proiecte pentru Borsa, nu sunt proiecte pentru mine sau echipa. Putem sa demaram aceste proiecte acum sau putem sa votam contra si sa asteptam ca aceste proiecte sa fie probabil finantate in 2017 cand iarasi vom vota contra celor ce vor castiga.
Eu cred ca trebuie sa ne gandim bine si sa alegem investitiile acum, ca am asteptat destul. 12 ani liberalii si democratii din Borsa au aratat ce pot face. Acum stau in umbra lui Johannis si spera ca in 2016 sa ajunga iar la primarie. Nu pot sa fiu alaturi de cei care azi sunt liderii ACL Borsa si nici voi nu cred ca doriti sa fiu alaturi de ei, adica alaturi de Remus Stetco, Ionel Timis Bandas, Mircea Man sau Cristian Anghel.
borsaDaca credeti ca alaturi de acesti oameni putem sa miscam lucrurile in Borsa atunci nu trebuia sa-i schimbam in 2012. Sa-si faca curat PNL-ul si PDL-ul in partide in Borsa si in judet si mergem cu ei. Deocamdata la PSD s-a facut curat. Nu mai este presedinte Lupu Horj. Ilovan George si Gica Hutupila au decis sa plece din partid la fel ca multi altii. Acum partidul este liber. Daca voi nu ve-ti prelua fraiele acestui partid atunci vor revenii ei inapoi. La fel trebuie sa se intample si la celelalte partide.
VA ROG NU-MI CERETI SA FAC CAMPANIE ALATURI DE CEI CARE AU CONDUS BORSA 25 DE ANI. Nu pot sa votez presedinte pentru Romania decat un ROMAN. S-ar rasuci in mormant Gavrila Strifuda daca ar sti ca si-a riscat viata in 1946 ca noi sa vorbim romaneste, si noi sa punem presedinte unul care nu vorbeste romaneste?
Ganditi-va bine, meditati si haideti sa votam si noi macar acum pe cel care castiga. Sa fim si noi la masa invingatorilor si apoi sa cerem: drumuri asfaltate, scoli modernizate, locuri de joaca, apa potabila curata si canalizare si tot cea ce avem nevoie.
Altfel toate aceste cereri ale noastre vor mai trebuii sa astepte 2 sau 6 sau 10 ani. Am asteptat destul. Remus, Grecu, Ionel, Man si altii au aratat ce pot face. Daca cea ce am facut in 2 ani se facea si in ceilalti 12 acum nu ne interesa cine iese presedinte. Dar din pacate trebuie sa ne implicam.Ion Sorin Timis -primarul Orasului Borsa.

PS: As fi ridicol ca acum sa umblu pe strada insotit de Grecu Gavrila – fost primar 2000-2004, Remus Stetco – fost primar 2004 -2012, Ionel Timis – fost viceprimar 2004-2008, Mircea Man -fost presedinte al Consiliului Judetean 2008-2012.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Dacă cea ce spune primarul din BORSA ar fi adevărat as fi de acord cu dansul. ….si cam are dreptate BORSA condusă de PNL a cam suferit. …dar ceea ce nu îmi place este faptul că în campania electorală toți promit si după uita….Pentru BORSA rău a fost și in PNL cât si in PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.