Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: În bugetul pentru anul acesta sunt finanțate două proiecte importante pentru calitatea vieții maramureșenilor și pentru dezvoltarea județului nostru!

Două proiecte importante pentru calitatea vieții maramureșenilor și pentru dezvoltarea județului vor fi susținute în acest an.
„Proiectul parcurilor industriale, adoptat deja în Consiliul Județean, primește 5 milioane de lei, iar pentru depozitul temporar de deșeuri sunt prevăzute 3 milioane de lei.
Construirea parcurilor industriale este esențială pentru dezvoltarea Maramureșului, deoarece avem nevoie de investiții în județ, investiții care înseamnă bani mai mulți la bugetele locale și, ceea ce e mai important, locuri de muncă mai bine plătite pentru maramureșeni.
Mă bucur că Guvernul condus de PNL acordă importanță proiectelor care vizează dezvoltarea comunităților locale și atragerea de investiții ce pot crește nivelul de trai al cetățenilor. Bugetul pentru 2021 este unul al investițiilor și al reformelor de care avem nevoie pentru dezvoltarea Maramureșului și a României.”, a menționat Ionel Bogdan președinte CJ Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.