Izbucnește RĂZBOIUL, iar un CUTREMUR APOCALIPTIC lovește pământul! Detalii despre PROFEȚIA care ÎNGROZEȘTE toată țara

Izbucnește RĂZBOIUL, iar un CUTREMUR APOCALIPTIC lovește pământul! Detalii despre PROFEȚIA care ÎNGROZEȘTE toată țara

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce va urma să se întâmple în toată lumea, în acest an.După scrierile lui, anul 2019 va aduce un război apocaliptic, o nouă răspândire a terorismului, inundații în Europa și un cutremur devastator în Statele Unite.

Mirror.co.uk scrie că, potrivit lui Nostradamus, ale cărui predicții privind apariția lui Hitler sau atacul terorist de la 11 septembrie s-au adeverit, anul 2019 nu va fi unul de bun augur pentru omenire.
„Orice gând optimist că «anul viitor va fi mai bun decât ultimul» trebuie pus în așteptare pentru o perioadă, cel puțin pentru următorii 27 de ani”, scriu jurnaliștii de la The Mirror.

  • Un război care va dura 27 de ani

În cartea sa „Profețiile”, din 1555, faimosul medic şi alchimist francez din secolul al XVI-lea prezice că acest război va dura 27 de ani, până în 2046.

Celebrele lui catrene prezic, de asemenea, inundații catastrofale vor afecta Europa, în timp ce un cutremur devastator se va produce între California și Vancouver (Canada).

Și terorismul și extremismul religios vor cunoaște noi ascensiuni în Orientul Mijlociu.

Oamenii de știinţă vor descoperi ‘elixirul tinereţii’

Nu este totul chiar foarte rău. O altă profeție indică faptul că liderii lumii se vor uni în sfârșit pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice.

De asemenea, oamenii de știință vor descoperi un medicament care ne va ajuta să trăim până la 200 de ani.

Cartea „Profeţii” cuprinde, sub formă de catrene, preziceri care, de-a lungul timpului, s-ar fi dovedit a fi reale.Un articol de: B1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.