Jandarmeria Maramureş: Măsuri de ordine pe timpul manifestărilor sportive

În ziua de 20 ianuarie a.c., începând cu ora 16:00, la Sala de Sport a Universităţii de Nord din  Baia Mare, se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele CSS nr. 2 Ukro Baia Mare şi CSV UV Timişoara, meci din cadrul Campionatului Naţional de Volei, Divizia A. De asemenea, în perioada 22-25 ianuarie a.c., Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie, organizează Cupa „C.S.S. Baia Sprie”, la schi, eveniment ce se va desfăşura la BTT Şuior, la care se preconizează participarea  unui număr mare de concurenţi şi de susţinători.

În vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure

liniştea publică, Jandarmeria Maramureş recomandă persoanelor participante la aceste manifestări sportive, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia forţelor de ordine. Legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să aibă asupra lor astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste manifestări sportive.

 Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.