Jandarmii maramureșeni donează sânge

 Având în vedere condițiile actuale și nevoia de sânge tot mai mare, în zilele de 15 și 16 iulie 2020, jandarmii maramureșeni au ales să salveze vieți prin desfășurarea activității de donare sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare. Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață.

Jandarmeria Maramureș s-a alăturat campaniei de donare de sânge, desfășurată la nivel național de Jandarmeria Română, în parteneriat cu Patriarhia Romana.
Prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu, acela de a dona sânge.

Jandarmii donează regulat sânge, iar mulți dintre colegii noștri răspund afirmativ inițiativelor de ajutorare a oamenilor aflați în nevoie. Pe lângă aceștia, sunt jandarmi care periodic donează, având în spate chiar și zeci de ani de când fac acest lucru.
Cunoaștem faptul că numărul celor aflați în nevoie nu scade niciodată, dar știm că, chiar și acest mic gest, poate salva vieți.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.