Jandarmii maramureşeni „ ocrotitorii” copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare

DSC_2523Începând cu anul precedent, jandarmii maramureşeni au devenit ocrotitorii a 12 copii din cadrul Casei de tip familial nr. 2  Baia Mare.

Astfel, aşa cum Jandarmeria Română i-a ales drept patroni spirituali pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, cadrele Jandarmeriei Maramureş au hotărât în anul 2013, sub sloganul „Din suflet pentru suflet!”să devină ocrotitorii copiilor din cadrul Casei de tip familial nr. 2  Baia Mare. Şi-n acest an, în cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi Sfinţilor Arhangheli, a fost organizată o acţiune de binefacere, în sprijinul acestor copii.

Copiii au primit vineri 07 noiembrie a.c., din partea personalului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, un smart TV precum şi câte un pachet cu dulciuri fiecare, ocazie cu care jandarmii au reuşit să aducă un zâmbet şi puţină lumină pe chipurile lor.

După ceremonia religioasă din capela unităţii, la care au participat şi copilaşii din cadrul Casei de tip familial nr. 2 Baia Mare, au fost invitaţi de gazde, să servească masa, unde au avut ocazia să socializeze cu cadrele unităţii, fiind deja familiarizaţi cu prietenii lor – jandarmii. Aceştia le-au împărtăşit aspecte din munca pe care o desfăşoară şi le-au oferit sfaturi care să le fie de folos pe parcursul evoluţiei lor ca adolescenţi, apoi ca persoane mature.

Promisiunea făcută anul trecut de a le fi alături în acest an a fost realizată, iar pentru anul următor, ea a fost reînnoită de către jandarmii maramureşeni!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.