Jandarmii maramureşeni vor asigura măsuri de ordine publică la meciurile de volei

Efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la  manifestările sportive ce vor avea loc în această perioadă, prin activităţi specifice pentru desfăşurarea în condiţii optime a acestora, acordând atenţie măsurilor de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional şi infracţional.

În ziua sâmbătă 13 ianuarie a.c., începând cu ora 12:30, la Sala de Sport a Universităţii de Nord din Baia Mare se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele CSS nr. 2 Ukro Baia Mare şi C.S.M. Bucureşti, meci din cadrul Campionatului Naţional iar începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Steaua Bucureşti, meci din cadrul Campionatului Naţional. La aceste competiţii organizatorii preconizează participarea unui număr însemnat de  spectatori.

În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru desfăşurarea evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă publică, Jandarmeria Maramureş informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în sala sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiţii sportive.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în sala sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la aceste manifestări sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Totodată, Jandarmeria recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.