Jandarmii montani din Borşa, participanţi la acţiunea de evaluare a caprelor negre din Munţii Rodnei

În urmă cu câteva zile, respectiv în data de 28 octombrie a.c., a avut loc acţiunea comună de evaluare a efectivelor de capre negre din masivul Munţii Rodnei, organizată de către Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei, la care au participat jandarmii din cadrul Postului Montan de Jandarmi Ordine Publică Borşa.

Acţiunea de estimare a efectivelor de capră neagră din fondurile cinegetice suprapuse parţial peste raza Parcului Naţional Munţii Rodnei, a fost programată şi s-a desfăşurat de către reprezentanţii Administraţiei Parcului Naţional Munţii Rodnei, care au fost sprijiniţi de către subofiţerii Postului Montan de Jandarmi Borşa,  Postului de Jandarmi Montan Rodna, reprezentanţi ai I.T.R.S.V. Cluj, ai Direcţiei Silvice Maramureş, gestionarii fondurilor de vânătoare din zonă, reprezentanţi ai formaţiunii Salvamont, ai Gărzii naţionale de Mediu, ai Agenţiei de Protecţie a Mediului, ai O.N.G.-urilor şi jurnalişti.

Acţiunea a demarat de la ora 06.00 şi s-a desfăşurat simultan pe 19 trasee stabilite, pentru a evita înscrierea dublă a unor exemplare. Timpul pe întreaga durată a acţiunii a fost favorabil observării exemplarelor de capre negre existente în aria protejată a Parcului Naţional Munţii Rodnei.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Nu exista si profitori printre actionari ??? Constiinta umana NU este EDUCATA sa fie CINSTITA , CORECTA SI STAPANITA DE LEGI SI LEGALITATE ! Post -Revolutionar s-au deschis usile libertatii si libertinajului si ilegalitatilor si imoralitatilor … si NIMENI NU le-a tinut in frau ! TOATA LUMEA S-A DEZLANTUIT !!! Toata lumea s-a destrabalat !!! toata lumea s-a lafait , toata lumea a exploatat pe cine a putut si de cine a profitat – fara sa fie orpit de nici o lege si nici o constiinta !!! CINE Este In S- TARE sa aduca Legile si Legalitatea si Moralitatea in trupul mental , psihic si sufletesc uman ???? Cine este in stare sa trezeasca Constiintele pentru a le determina sa comande Legea si Legalitatea ??? Biblia Spune Adevarul ! Exista Raiul si exista iadul ! Medicina a inventat aparatul RMN – care vede structura cuantica a trupului uman si a pricarei existente lumesti . Aceasta structura de lumina cunatica este samanta de la creatie ce poarta cu ea filmul oricarei vieti si oricarei actiuni – Structura se imprima cu filmul vietii – imprimeu – numit medical – Engrame ! Asa ca – aveti grija cum va engramati constiinta si psihicul ! ca Nu va exista cale de eludare a Adevarului ! Si cred ca Nu va doriti sa involuati – ci sa progresati ! Si progresul Nu se face prin numarul de case si terenuri agricole si kg de aur – si de bani in conturi – ci PROGRESUL se face prin respectarea Legilor si Implinirea Lor in fapte , actiuni , mentalitati , atitudini , responsabilitati ! etc …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.