Jandarmii sigheteni vor fi la datorie pe timpul paradei Festivalului „Cum e datina străbună” din Sighetu Marmaţiei.

Jandarmii sigheteni  vor fi la datorie pe timpul paradei Festivalului „Cum e datina străbună”, eveniment  organizat de către Clubul Copiilor din Sighetu Marmaţiei.

Manifestările vor avea loc în data de 17 decembrie a.c., începând cu ora 12:00 iar parada se va desfăşura pe  traseul Primăria Sighetu Marmaţiei – centrul oraşului  – Centrul Cultural.

Jandarmii vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentelor prin monitorizarea tuturor activităţilor în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică şi pentru prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice. De asemenea, echipajele de jandarmi vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a manifestărilor.  Persoanelor care participă la evenimentele publice însoţite de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.