Jimmy a fost resuscitat o oră şi 6 de minute de echipajul Salvamont! Tânărul era deja în stop cardio respirator şi nu a mai putut fi salvat!

atv

Miercurea neagră pentru oraşul Borşa va rămâne ziua de 24 iunie, acolo unde, în zona Muntelui Cearcăn, Gheorghe Mihali, în vârstă de numai 21 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident cu ATV-ul. Salvamont Borşa şi SMURD Borşa au fost anunţaţi în jurul orei 14.35 despre incident, după un apel sosit la 112, de la unul dintre supravieţuitori, în jurul orei 14.30. Daniel Timiş, şeful Salvamont Borşa a declarat că, alături de patru colegi salvamontişti şi doi de la SMURD au urcat în trei maşini personale şi au luat drumul muntelui, pentru a veni în ajutorul lui Jimmy Mihali.

Daniel Timiş, Salvamont Borşa: Am mers cu maşinile personale, trebuie să ajutăm oamenii răniţi pe munţii Borşei!

Conform declaraţiilor oferite de şeful Salvamont Borşa, care a fost însoţit de colegii lui, Mircea Grec Botezan, Nicoară Andreica, Ilie Sanci şi Ioan Timiş, precum şi doi reprezentanţi ai SMURD Borşa, toţi au urcat în trei maşini personale şi au pornit spre Muntele Cearcăn. “A fost o distanţă de aproximativ 15 km – 16 km, din care şase km pe drum forestier, neamenajat. A durat aproximativ 30 de minute să ajungem la locul accidentului. Acolo am început manevrele de resuscitare, care au durat o ora şi 6 minute.

VEZI: ACCIDENT CUMPLIT la Borşa. Doliu în familia fostului primar, Tony Mihali! Jimmy Mihali a murit într-un accident cu ATV-ul !!!!FOTO

Accidentul s-a petrecut la 1500 – 1600 de m altitudine. Tânărul a încercat să urce o pantă abruptă, s-a dat peste cap şi masina a căzut peste el. Erau trei în vehicul, unul a sărit din maşină când a văzut că pierde controlul volanului, la fel şi fratele lui Jimmy, Vasile Mihali, care a fost transportat la spital cu ceva contuzii. Am mers cu maşinile personale, că nu pot lăsa oamenii să moară pe munte. Cel puţin nu atât cât ţine de noi şi de intervenţia noastră. Din păcate Jimmy era în stop cardio-respirator când am ajuns, s-au inceput manevrele, s-au pus aparatele pe el până au venit poliţiştii şi ambulanţa, însă n-am putut să-l salvăm”, a declarat Daniel Timiş, şeful Salvamont Borşa.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. In primul rand jimmy avea 23 de ani! Pana la venirea salvamontului vasilica mihali fratele lui jimmy la resuscitat!! Pacat necazurile se tin lanț de ei, vasilica era in borsa dupa mult timp petrecut la munca in belgia pentru a-si reveni deoarece soția la parasit pentru un alt barbat din anglia, dupa mai bine de 10 ani! Niste băieti muncitori si blanzi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.