Jocurile Speciale de Iarnă ajunse la vârsta majoratului

Pârtia de schi „Icoana” din Cavnic a găzduit zilele trecute cea de-a XVIII-a ediție a Jocurilor Speciale de Iarnă. La manifestarea organizată de Fundația Hope and Homes for Children România și susținută de Bridges for New Beginnings S.U.A. au participat peste 130 de copii și tineri cu nevoi speciale din serviciile de protecție a copilului aparținând Fundației ASSOC, Asociația Esperando în speță Centrul de zi Luchian.

La ediția din acest an participanții s-au întrecut la șapte probe; fotbal, șotron pe zăpadă, parașută, popice, trasul frânghiei, cea de ștafetă sau cea de șăniuțe. Și cum la o astfel de competiție toți participanții sunt declarați învingători, competitorii au fost recompensați cu medalii, diplome și tricouri.

La ediția din acest an a Jocurilor Speciale de iarnă, au asigurat partea de voluntariat reprezentantii H.H.C.România împreună cu cei ce alcătuesc organizația de tineret a YMCA Baia Mare. Hope and Homes for Children România oranizează Jocurile Speciale de Iarnă încă din anul 2000, cu scopul integrării sociale a copiilor și tinerilor cu nevoi speciale prin activități de petrecere a timpului liber și întreceri sportive specifice sezonului de iarnă.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.