JOSESPH LEE JACKSON, INDRAGOSTIT DE PUBLICUL ROMAN

poster-QueenTribute-24sept2015-v2I Want To Break Free” si multe alte hit-uri ale supergrupului Queen vor rezona cu publicul de la Hard Rock Cafe, pe data de 6 noiembrie! Noi preturi la bilete!

 

Bucuresti, 24 septembrie 2015 – JOSEPH LEE JACKSON, recunoscut ca cel mai de succes solist tribute Queen / Freddie Mercury, a declarat organizatorilor ca ii face o deosebita placere sa concerteze in Romania, publicul fiind unul primitor si iubitor de muzica.

Vocalistul care pastreaza vie memoria pieselor celebre ale formatiei Queen precum: “We Are The Champions”, “You Don’T Fool Me”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga” va concerta pe scena din Hard Rock Cafe, pe data de 6 noiembrie, cu incepere de la ora 22.00!

Open doors, ora 20.00!

Asadar, TRIBUTE QUEEN, alaturi de Joseph Lee Jackson, este al doilea nume ce a fost desemnat sa continue seria evenimentelor German Quality Entertainment de la Hard Rock Cafe – LIVE MUSIC, VINYL & MOVIE! Classic rock si nostalgia glasului inconfundabilului Freddie Mercury.

Castigatorul Best Tribute Act UK 2014 si concerte in sali si stadioane impozante descriu cel mai bine valoarea solistului Joseph Lee Jackson alaturi de trupa sa!

Pentru showul din 6 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

  • VIP – RON 150  (acces la sesiune de autografe)
  • Categoria I – RON 60 (loc la masa, in fata scenei)
  • Categoria II – RON 40 (loc la masa, in restul salii)

 

http://www.mercuryqueentribute.co.uk/mercury/

https://www.youtube.com/watch?v=n2p8nK3A96c

https://www.youtube.com/watch?v=Ri4uEzQQxWQ

 

Acestea pot fi achizitionate de pe:

  • iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara
  • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos

NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei!

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

 

DESPRE JOSEPH LEE JACKSON

Cu peste 15 ani de experienta in sfera magica a supergrupului Queen si cu peste 20 de ani de experienta muzicala, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Iar reprezentatia ”A VISION OF MERCURY” sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune MTV Asia.

JOSEPH LEE JACKSON aduce in fata publicului un show energic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rock-ului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

 

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.